Sunday, November 7, 2010

salam imtihan [berubah untuk merubah]..

Bismillahirrahmanirrahim..Subhanallah..hebat sungguh...kuasa perubahan yang ada dalam suasana dekat-dekat nak exam nie...
Kenapa tidak,..rata-rata daripada kita mengalami "turning point"  dalam tempoh yang singkat...berubah menjadi lebih positif..dengan tidak semena-mena boleh dikatakan bertambah tahap "kewarakan"..alhamdulillah..satu perubahan yang postif...namun perlu diingat..semoga perubahan ini bukan sekadar hangat-hangat tahi ayam...BUKAN  pada waktu-waktu tertentu..Exam ipt akan datang dan akan pergi..namun sama-sama kita beringat bahwa Exam daripada Allah s.w.t available setiap masa..

Apapun semoga teman-teman yang akan/sedang/telah mengambil exam bagi semester ini dapat LAKUKAN YANG TERBAIK dan senantiasa meletakkan SEPENUH  "pengharapan" kepada-NYA insyaAllah..Moga redha dengan apa jua yang diberikan oleh-NYA..

Firman Allah s.w.t yang bermaksud, " Apabila kamu berazam,maka bertawakkallah kepada Allah. Sesungguhnya Allah mencintai orang-orang yang betawakkal." [al-imran: 159]

jadual exam 3rd year student  mechanical engineering [structure & material]                                               

Allahumma ja'alna minan najihin wan faiziin wal mumtaziin fi kulli imtihan fi kulli madah fid din fid dunya wal akheerah..

No comments:

Post a Comment